POZOR!

Ta stran uporablja piškotke za pravilen prikaz in da se izboljša vaša uporabniška izkušnja.
Zato vas prosimo, da se strinjate z uporabo piškotkov.
 Več o piškotkih!!     Se strinjam!

Ponudba


Biroelektronika Velenje, popolna ponudba za nemoteno poslovanje

Biroelektronika Velenje nudi svojim kupcem popoln servis in podporo za strojno ter programsko opremo.

Za kupce programske opreme preko vzdrževalne pogodbe nudimo 24-urni servis. Za več informacij pokličite v naš prodajni oddelek tel.041/505 790, email: info@biroelektronika.com .

Kupci strojne opreme imajo zagotovljen servis in podporo za vso opremo, ki jo Biroelektronika Velenje trži na slovenskem trgu. Kvaliteten in hiter servis nudimo v lastnem servisu s sedežem v Velenju.
Nudimo tudi izposojo registerskih blagajn za razne prereditve, najem kopirnih in večopravilnih naprav, najem tiskalnikov, konfiguracijo mrežnih aplikacij, postavitev videonadzornih sistemov....Za naše stranke po potrebi uredimo operativni lizing z najemom za strojno opremo.

ZA VSE OBLIKE PRAVNIH OSEB (d.o.o., d.n.o., k.d., s.p., d.d., zavodi, šole, javne ustanove)

Osredotočeni so na pozitivne, dolgotrajne odnose in vsakega od njih obravnavamo z najvišjo pomembnostjo bodisi, če so to odnosi z našimi in njihovimi partnerji ali z našimi in njihovimi strankami.
Zavedamo se, da ima vsak od naših partnerjev in strank edinstvene izzive. Razvijamo rešitve tem izzivom, s strokovnim znanjem, predanostjo, natančnostjo, poštenostjo in iskrenostjo.


Če potrebujete splošne informacije ali pomoč o spletni ponudbi, uporabi spletne strani, spletni dostavi ali vračilih blaga, nas lahko pokličete na telefon 041/505 790
Biroelektronika Velenje Bruno Podvinek s.p. servis

Ponudba

Prosimo, iz menija izberite kategorijo, ki vas zanima.

Iz naše ponudbe

blagajna
GRYPHON 2D IGBT4400 BLUETOOTH